Fiduserne

0.-1. klasse

BILLEDER AF SØDE GYMNASTER PÅ VEJ..

Aldersgruppe: 0.-1. klasse, piger og drenge

dag & tidspunkt: onsdag kl. 16.45-18.00

Sted: Faxe hallens Gymnastiksal

START: 30/8-2023

Instruktører: Heidi, Kristine, Johanne, Liva & Melina

Pris: 1.120 kr. (Prisen er inkl. dragtbetaling på 370 kr.)

HOLDBESKRIVELSE:
Børnene skal introduceres for grundgymnastikken og gymnastik skal læres på en sjov måde. Vi skal løbe og hoppe, grine og fjolle. Vi skal lave flotte serie/dansetrin med og uden håndredskaber.

Opvarmningen er styrkeøvelser for mave, ryg og arme, hvor børnene lærer deres krop og dens funktioner at kende gennem sjov opvarmning med løb, hop og fejesving.

De skal på dette hold kunne/lærer at slå koldbøtter, begynde på vejrmøller, og blive mere fortrolige med håndstand.

De skal lærer at spænde musklerne i deres krop. De kan begynde at lave forøvelse til salto. Derudover øves følelsen af flik flak (at kommer baglæns rundt).

Det er vigtigt, at børnene ikke lærer mere end de er klar til. De skal selv kunne bære deres krop i springene (det er ikke trænerne der skal løfte).

Børnene introduceres til at lære seriesekvenser (fejesving, sprællemand osv.) På holdet udvikles især børnenes motoriske evner samt de sociale relationer med andre børn med samme interesse. Mor og far er velkommen til at kigge med første gang.

Vi skal bl.a. Sprællemænd, hop, fejesving og grundgymnastikken skal introduceres. Brug af forskellige håndredskaber. Koldbøtter i takt. Stå i håndstand. Vejrmøller, måske nogle kan lære araberspring. Nogle vil også være klar til kraftspring. Overslag i trampolin. Springe 1’er og 2’er i trampolinen. Serie der er alderssvarende.

Husk at nogle gymnaster er længere fremme end andre, da de er 2 årgange sammen på holdet.

Holdet deltager i DGI opvisninger og lokalopvisningen i marts 2024.

Dragtbetaling på 370 kr. er en del af kontingentet.

Fidusernes instruktører