Aspiranterne 

2.-3. klasse

BILLEDER AF SØDE GYMNASTER PÅ VEJ..

Aldersgruppe: 2.-3. klasse, piger og drenge

dag & tidspunkt: T0rsdag kl. 16.45-18.15

Sted: Faxe hallens Gymnastiksal

START: 31/8-2023

Instruktører: Camilla, Alberte, Bertram & Sava

PRIS: 1.270 kr. (prisen er inkl. dragtbetaling på 470 kr.)

HOLDBESKRIVELSE:
Til gymnastik på Aspiranterne skal børnene lave opvarming, som kan være alt fra leg, såsom stikbold, stafetløb og til traditionel opvarming med fejesving, sprællemænd, mm. Opvarmningen skal styrke børnenes muskler og sørge for at gymnasterne mindsker risikoen for skader under deres spring og serie, samt lære at kunne bære deres egen kropsvægt i spring.

Ydermere skal vi lave nogle flotte serier, både med og uden håndredskaber, til god musik, hvor de skal lære at følge takten til musikken og lære at tælle takter.

Vi skal øve i, at løbe stærkt til spring i trampolinen og på pro’en og lære at spænde og strække kroppen på de rigtige tidspunkter i et spring – her vil der være masser af tid til at finpudse spring og gå i bagateller, men på den gode måde.

I denne alder har børnene efterhånden en god bevidsthed om deres krop og hvad den kan og ikke kan. Børnene har en god forståelse for, hvor deres arme og ben er, når de er bukket og når de er strakt og dermed også evne til at kunne koordinere, både arme og ben.

Vi omdanner hallen til sjove og forskellige redskabsbaner, som samtidig er udfordrende for børnene. Det skal være sjovt at gå til gymnastik.

Noget af det vi bl.a. øver til gymnastik er: – Rytmiske bevægelser i takt. – Brug af håndredskaber. – Vejrmøller, kraftspring og araberspring. – Salto, 1-2-3’er og overslag i trampolin. – Koldbøtter på pro’en og i trampolinen over køleskab. – Flik flak og baglæns salto (det at komme baglæns rundt i et spring).

Holdet deltager i DGI opvisninger og lokalopvisningen i marts 2024.

Dragtbetaling på 470 kr. er en del af kontingentet.

Aspiranternes instruktører